F1-lupaus tiedostaa Fernando Alonson varjossa elämisen vaikutuksen – ”Tulevaisuuteni on kiinni hänestä”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

McLarenin nuorisolupaus Lando Norris tietää, että hänen tulevaisuuden näkymänsä brittitallin riveissä riippuvat vahvasti Fernando Alonson suunnitelmista. Jos Alonso jatkaa uraansa McLarenin F1-auton ratissa vielä pitempäänkin, on kehityskuskilla heikot mahdollisuudet tehdä formuladebyyttiään lähiaikoina.

Euroopan Formula 3 -mestaruuden napannut 18-vuotias ei kuitenkaan haluaisi myöntää odottelevansa vain espanjalaistähden eläköitymistä.

– Sanoisin tuohon, että en tietenkään odota sitä. En osaa arvioida, mitä he [McLarenilla] ajattelevat. Luulen, että minulla pitää vain odottaa, mitä Fernando päättää tehdä. Tulevaisuuteni tallissa on kiinni hänestä. Haluaisin pysyä tallissa, Norris avautui Motorsportille.

Kisakuskin paikkaa innokkaasti kärttävä Norris ei odottelisi mielellään ikuisuutta supertähden varjossa.

– Tavoitteenani on jatkaa McLarenilla. Jos he kuitenkin sanovat, että kuskin pestiä ei ole luvassa useampaan vuoteen, täytyisi tietenkin miettiä jotain muitakin vaihtoehtoja. Jos he sanovat niin, olisi itsestään selvää, että vaihtaisin maisemaa. Jos minun pitäisi kuitenkin odottaa vain yhden vuoden verran, uskoisin jaksavani sen, Norris myönsi.

Nuorukaisen edellä on myös belgialaiskuski Stoffel Vandoorne, joka nousi brittitallin kisakuskiksi menestyttyään Norrisin tavoin ensin pikkuformuloissa.

– Uskon, että he ovat melko tyytyväisiä Stoffelin kanssa. Hänkin on vasta uransa alussa. Ei tässä auta kuin odotella, mitä tapahtuu. Onhan tämä hieman vaikeaa minulle, Norris pohdiskeli.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!