F1-konkarin Mark Webberin mukaan Red Bullin tähtikuljettajan Daniel Ricciardon ei kannattaisi miettiä liikaa, kenen riveissä hän ajaa tulevaisuudessa. Australialaisen entisen tallitoverin mielestä Ricciardon tulisi keskittyä ensisijaisesti voittamaan kollegansa Max Verstappen tänä vuonna.

– Parasta mitä hän voi tehdä, olisi päihittää Max. Hän tietää sen, ja aikoo yrittää sitä tosissaan. Hän on varmaan ajatellut tekevänsä niin viiden tai kuuden kuukauden ajan ja katselevansa sitten vaihtoehtojaan. Jos hän voittaa Red Bullilla ja on Maxia edellä, miksi hän lähtisi sieltä, Webber huomautti Motorsportille.

Australialaiskuski myöntää kuitenkin sen, että kuljettajien työmarkkinat saattavat jälleen elää kauden mittaan.

– En usko, että Mercedeksen kaltaiset tallit tekevät vielä ratkaisujaan uusien kuljettajien suhteen. He katsovat rauhassa, miten Valtteri Bottas kehittyy. He odottelevat varmaan ainakin Kanadan kisaan asti. Toki siinä on selkeä linkki – kummallakin loppuu nykyinen sopimus, ja vaihto olisi mahdollinen, Webber pohti.

Webber korostaa, että maanmiehensä kannattaisi unohtaa huippupestien jahtaaminen hetkeksi ja suunnata katseensa alkavaan kauteen.

– Mielestäni ”Dan” miettii kuitenkin liikaa, minkä värinen auto on. Hänen kannattaisi keskittyä voittamiseen. Red Bull tulee tukemaan sitä kuljettajaa, joka johtaa mestaruustaistoa, Webber latasi.