Williamsin nuoren kuljettajakaksikon niskaan on heitetty paljon paineita ja epäilyjä. Sergei Sirotkin ja Lance Stroll lähtevät uuteen F1-kauteen perinteikkään brittitallin maine harteillaan. Kanadalaislupaus uskoo kuitenkin kehittyneensä roolin vaatimalle tasolle.

– Uskon, että olen muuttunut vuosien varrella suorastaan dramaattisesti kuljettajana. Olen oppinut aivan älyttömän määrän asioita. Olen hankkinut paljon kokemusta kilpaillessani maailman kovimmalla tasolla huippukuljettajia vastaan, Stroll hehkutti Motorsportille.

19-vuotias formulanousukas suhtautuu kokemattomuuden aiheuttamaan epävarmuuteen varsin kypsästi. Stroll kertoi näkevänsä epäonnistumiset vain mahdollisuutena kasvaa kuljettajana entisestään.

– Koet kaikenlaisia tunteita, kohtata vastoinkäymisiä ja opit niistä. Olen kokenut, millaista on seistä palkintokorokkeella ja aloittaa kisa ensimmäiseltä lähtöriviltä. Se on opettanut minulle niin paljon kilpakuskin tehtävästä. Minun täytyi oppia ja sopeutua enemmän kuin koskaan, sillä F1:ssä on niin paljon tehtävää, kanadalainen valotti.

Viime kaudella Stroll sijoittui kuljettajien MM-kamppailussa 12. sijalle. Nuorukainen ajoi F1-debyyttikaudellaan maaliin saakka 15 kisassa yhteensä 21 GP:stä.