F1-sarja on listannut verkkosivuillaan komean historiansa dramaattisimmat päätöskierrokset. Mukana on suomalaisväriä, sekä iloisissa että pettymyksentäyteisissä hetkissä.

Kimi Räikkönen pääsi listalle kahdella kauden 2005 suorituksellaan. Euroopan GP:n dramaattinen viimeisen kierroksen keskeytys ei unohdu suomalaiskuljettajan fanien mielistä koskaan. Yhtä lailla ikimuistoinen on Räikkösen viimeisen kierroksen ohitus Japanin GP:n päätöskierroksella hänen noustessa kilpailun voittoon kaukaa joukon takaa. Kyseistä kilpailua pidetään yleisesti Räikkösen uran parhaimpana.

Räikkösen edeltäjä McLarenilla oli Mika Häkkinen, joka joutui pettymään raskaasti kauden 2001 Espanjan GP:ssä. Vaikeaa kautta jo valmiiksi ajanut kaksinkertainen maailmanmestari oli matkalla helpottavaan voittoon, kunnes auton tekniikka petti vain reilut puoli kierrosta ennen ruutulippua. Kuin suolaa haavoihin Häkkinen sai, kun voiton peri arkkivihollinen Michael Schumacher.

Lista on täynnä sarjan klassikkohetkiä. Ykköseksi on listattu kauden 2008 maailmanmestaruuden ratkaissut kauden päätöskilpailu, jolle on kaikessa dramaattisuudessaan vaikea keksiä vertaistaan.

Katso video alta tai tästä.