Perinteikkään brittitallin McLarenin viime vuosi meni totaalisesti pieleen. Kolmen vuoden painajaismainen moottoriyhteistyö Hondan kanssa huipentui uskomattomaan määrään keskeytyksiä ja lähtöruuturangaistuksia. Tallipäällikkö Zak Brown uskoo kaiken kääntyvän kuitenkin paremmaksi tänä vuonna.

Brown uskoo, että vuonna 2018 McLaren näyttää aivan eri tallilta kriisivuosiin nähden. Se tulee näkymään autoissa myös aivan kirjaimellisesti, sillä brittitalli on suunnitellut muuttavansa autojen väritystä.

– Uskon, että ihmiset pitävät siitä, miltä automme näyttävät tänä vuonna. Vuonna 2018 näytämme aivan eriltä. Meillä on uusia sponsoreita mukana. Olemme tehneet sopimuksia muutamien kanssa, ja julkistamme niitä tammikuussa. Auto ei kuitenkaan tule näyttämään samalta kuin ennen, Brown vihjaili Read Motorsportin haastattelussa.

Monet ovat epäilleet Brownin paljastuksen tarkoittavan brittitallin klassisen papaijanoranssin värityksen paluuta. McLaren ei ole vielä esitellyt ensi vuoden autoaan julkisuudessa, mutta fanit pääsevät näkemään sen epäilemättä pian Espanjan talvitestien lähestyessä.