© Kuva: Getty Images

Toni Vilander kehuu venäläiskuskin Ferrari-siirtoa – ”Hän tuo heille arvokasta kokemusta”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Toro Rossosta kesken viime kauden potkut saaneen Daniil Kvjatin tuore Ferrari-sopimus herätti laajaa hämmästelyä F1-fanien keskuudessa. Suomalaisille tuttu asiantuntija Toni Vilander näkee kuitenkin siirrossa paljon hyvää kummallekin osapuolelle.

– Hän tuo heille arvokasta kokemusta, sillä hän oli vielä F1-kuski viime kaudella, Vilander arvioi F1 Todayn mukaan.

Ferrari vihjaili perjantaina venäläisen uutistoimiston Tassin mukaan, että Kvjatille olisi luvassa lähinnä roolia simulaattorin ratissa. Vilanderin mukaan kulissikomennus olisi todennäköisesti ainoa vaihtoehto, joka nuorelle kuljettajalle oli tässä vaiheessa uraansa tarjolla.

– Hänen managerinsa varmaankin ajattelivat, että tämä oli hyvä ratkaisu hänen kannaltaan tässä vaiheessa. Simulaattorissa ajaminen ei toki paranna hänen kuskin taitojaan. Jos totta puhutaan, Kvjatin ei tulisi istua simulaattorissa pitkään. Jokaisen kuskin tavoite on ajaa kilpaa mahdollisimman paljon, Vilander pohti.

Mediassa on nostettu esiin Kvjatin Ferrari-siirron hyviäkin puolia. Vakuuttavat otteet italialaisten tallissa saattaisivat aukaista tien jonkun Ferrarin yhteistyötallin, kuten Haasin tai Sauberin riveihin. Vilander näkee sauman kuitenkin vielä varsin pienenä.

– Rehellisesti sanottuna, se tulisi olemaan melko vaikeaa Daniilille. Ehkä hän voisi saada joidenkin sponsoreiden tuen taakseen, suomalaiskonkari mietti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon