Ferrari mielii paluuta F1:n valmistajien maailmanmestariksi. Hurja haaste vaatii nelinkertaisen mestarin Sebastian Vettelin mukaan kuitenkin vielä yhtä viimeistä ponnistusta, joka tulee olemaan koko urakan vaikein osuus.

– Meidän on tehtävä autosta vielä nopeampi ja saatava voimayksikköön vielä enemmän tehoa. Meidän on otettava se viimeinen askel. Kun tätä aikaa katsoo myöhemmin taaksepäin, se vaihe oli yleensä vaikein. Meillä on ollut kova työ käynnissä viime kuukausien ajan, ja se jatkuu tämän vuoden puolella, Vettel arvioi Motorsportin haastattelussa.

Saksalaistähden mukaan Ferrarilla on jälleen hyvät lähtökohdat vahvaan MM-haastoon. Useita mestaruuksia urallaan saavuttanut Vettel tiedostaa onnistuneen kauden alun merkityksen kultakamppailun viime metreillä.

– Mielestäni meillä on hyvä ja terve alusta, jonka pohjalle voimme rakentaa tämän vuoden alussa. Loppupeleissä kuljettajana haluat voittaa. Jos kausi alkaa hyvin ja auto on nopea, ei se vaadi paljon päänvaivaa. Jos hoidat työsi hyvin, se johtaa kauden edetessä hyviin tai huonoihin uutisiin. Yleensä se johtaa kuitenkin juuri hyviin tuloksiin.

Ferrari sijoittui valmistajien MM-väännössä viime kaudella toiseksi Mercedeksen jälkeen. Vettel jäi itse myös hopealle kuljettajien mestaruuskisassa Lewis Hamiltonin taakse.