Pienten F1-tallien elämä ei ole helppoa. Suurten sponsoreiden ja tukijoiden hankkiminen ei ole helppoa, ja radalla täytyisi yrittää taistella samalla massiivisilla resursseilla ratsastavia huippumerkkejä vastaan.

Haasin F1-tallin päällikkö Günther Steiner tiedostaa asian vahvasti, ja paljasti jenkkitallin tarvitsevan pian uusia taloudellisia tukijoita.

– Mielestäni se on tärkeysjärjestyksen kärjessä. Tulemme tarvitsemaan taloudellista tukea ennemmin tai myöhemmin. Sponsoreiden saaminen on vain todella vaikeaa. Jos katsotaan isoja talleja, niin se on heillekin todella hankalaa. Pienille talleille, kuten meille se on vielä haastavampaa, tallipomo valotti F1 Planetin haastattelussa.

Sponsoreiden houkuttelemisen vaikeutta lisää entisestään se, ettei Haasilla ole varaa myydä itseään liian halvalla.

– Eräs asia, mitä meidän on varottava on itsemme myyminen liian halvalla. Siitä emme palautuisi koskaan. Jos myyt itsesi halvalla, et saa siitä ikinä mitään takaisin, Steiner valitteli.

F1:n ainoaa amerikkalaisomisteista tallia tukee tällä hetkellä pääasiassa vain CNC-työkoneita valmistava Haas Automation. Tallin 130 miljoonan dollarin budjetista jopa kaksi kolmasosaa tulee Gene Haasin perustamalta automaatioyritykseltä.