Force Indian kuljettajalupaus Esteban Ocon esitteli miltei hämmästyttävän suuria kehitysaskeleita viime kaudella. Mercedeksen junioriohjelmasta formuloihin noussut ranskalaistähti paljasti Motorsportille saaneensa kauden jälkeen kehuja kummaltakin suunnalta.

– Force India on tyytyväinen siihen työhön, mitä olen tehnyt. Mercedes on tyytyväinen kehitykseeni. Jos kaikki ovat olleet tyytyväisiä, minun pitää vain jatkaa samaan malliin ja tehdä parhaani, Ocon myhäili.

Ocon ylsi viiden parhaan joukkoon F1-tallipäälliköiden valitsemalla kymmenen parhaan kuskin listalla. Nuori ranskalaisnousukas ylsi ruutulipulle asti 19 osakilpailussa ja saavutti jokaisessa niistä vieläpä MM-pisteitä.

Vasta ensimmäisen kokonaisen vuotensa formuloissa viime kaudella kaahaillut Ocon kertoi pitävänsä edelleen säännöllisesti yhteyttä Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin kanssa.

– Suurimmaksi osaksi juttelemme puhelimessa, mutta välillä myös radalla. He soittelevat minulle nopean 35-40 minuutin puhelun, ja palaveeraamme siitä missä olen kehittynyt ja minkä kanssa minulla on vielä ongelmia, ranskalaiskuski valotti.