Mercedes-juniori kulkee kohti formula ykkösiä – sai kiinnityksen huipputiimiin

© Kuva: GP3

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Mercedeksen junioriohjelmaan kuuluva George Russell kisaa ensi kaudella ART-tallin riveissä Formula 2 -luokassa.

Viime kaudella saman tallin riveissä GP3-sarjan mestaruutta juhlinut 19-vuotias britti kisaa F2-sarjan parhaimpiin lukeutuvassa tiimissä yhdessä viime vuoden tallikaverinsa Jack Aitkenin kanssa. Aitken kuuluu puolestaan Renaultin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaan.

Russell pääsi testaamaan viime kaudella sekä Mercedeksen että Force Indian F1-ajokkeja. Saksalaistallin kalustoon hän otti tuntumaa Unkarin testeissä, mutta ”pinkillä ohjuksella” hän kurvasi kauden viimeisten kisaviikonloppujen perjantaiharjoituksissa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!