Oman ajouransa jälkeen kuljettajien taustajoukkoihin siirtynyt Nico Rosberg oli vahvasti tukemassa Robert Kubicaa puolalaisen F1-paluussa. Kauden 2016 maailmanmestarin antamat kommentit lisäävät spekulaatioita siitä, palaisiko Kubica sittenkin kisakuskiksi.

Kubica hävisi lopulta paikan Williamsin toisena kisakuljettajana Sergei Sirotkinille. Viimeksi 2010 F1-sarjassa ajanut Kubica asettui brittitallin vara- ja reservikuljettajaksi, mutta tämän ei välttämättä tarvitse tarkoittaa pettymystä. Rosbergin mukaan Kubica taustajoukkoineen on jopa tyytyväinen paikasta F1-tallissa.

– Nykyisellä pestin ansiosta Robert saa kasaan paljon kilometrejä. Hänelle tämä on todellinen ”megasopimus” ja todellakin askel oikeaan suuntaan, Rosberg toteaa Auto Motor und Sportille.

Saksalaislehti maalailee Rosbergin sanojen tarkoittavan Kubican kärkkyvän paikkaa kisakuljettajana kaudeksi 2019. Tulevan kauden aikana hän saisi lisää kokemusta sekä ajokilometrejä uusimmalla Williamsilla, minkä lisäksi hän pystyisi osoittamaan taitonsa tallin kisakuljettajia Sirotkinia ja Lance Strollia vastaan.