Monen moottoriurheilun ystävän riemuksi kaupan tulee tasaisin väliajoin entisiä F1-kilpureita. Ensi toukokuussa Bonhams-huutokauppatalossa on esillä tuote, jonka jokainen formulafani haluaisi saada autotalliaan koristamaan.

Myyntiin asetetaan kolminkertaisen maailmanmestarin Ayrton Sennan kaudella 1993 käskemä McLaren MP4/8A, runkonumero kuusi. Kyseessä ei ole mikä tahansa menopeli, vaan brasilialaislegendan kenties suurimman saavutuksen kulkuneuvo.

Senna ajoi kyseisellä autolla kauden aikana seitsemän osakilpailua, joista kirkkaimpana saavutuksena oli toukokuussa ajetun Monacon GP:n voitto. Ruhtinaskunnan kaduilla saavutettu ykkössija on aina merkittävä asia, mutta kyseisellä voitolla Senna nousi yksin kaikkien aikojen eniten voittoja Monacossa napaneeksi kuljettajaksi. Voitto oli Sennalle peräti kuudes kyseisellä radalla, ennätys, joka on voimassa edelleen.

Motorsport.comin tietojen mukaan autolle ei ole määritelty lähtöhintaa, mutta sen uskotaan nousevan vähintään ”seitsenlukuiseksi”.

Tällä hetkellä kaikkien aikojen kallein huutokaupattu F1-auto on Michael Schumacherin kauden 2001 Monacon GP:n voitto-Ferrari. Auto vaihtoi viime syksynä omistajaa hurjan 7,5 miljoonan dollarin eli 6,1 miljoonan euron hintaan.