Williamsin reservikuljettajan paikan lunastanut Robert Kubica saattaa vielä saavuttaa unelmansa toisesta mahdollisuudesta kisakuskina. Brittitallin teknisen johtajan Paddy Lowen mukaan pestejä on varmasti tarjolla ensi vuonna, ja Kubican täytyy ansaita paikka näytöillään.

– Robertin täytyy ansaita kisakuskin paikka vuodelle 2019 niistä paikoista, mitä silloin onkaan tarjolla. Ne ovat todella kilpaillut markkinat. Se ei ole aina kiinni siitä, mitä sinulta puuttuu. Todella taitavia huippukuljettajia on aina enemmän kuin vapaita pestejä, Lowe arvioi Motorsportille.

Lowe hehkutti Kubican inspiroivaa nousua vammautuneen käden kuntoutuksesta paluuseen F1:n maailmaan. Autourheilun kuninkuusluokan konkari uskoo puolalaisen kokemusten antaneen miehelle aimo annoksen henkistä kestävyyttä.

– Robert on ollut pitkään matkalla takaisin formuloita kohti. Se on vaatinut häneltä äärimmäistä sitoutumista, omistautumista ja vaivaa palata tänne ja saavuttaa tavoitteensa. Hän on nyt sillä matkalla, ja uskon hänen jatkavan sitä tänä vuonna kehityskuljettajanamme, Lowe kehui.