Toro Rosson F1-talli ilmoitti vasta ryhtyneensä moottoriyhteistyöhön Hondan kanssa. Päätös kummastutti F1-maailmaa, sillä japanilaismerkki oli juuri kärsinyt kolme surkeaa kautta McLarenin kanssa. Tallin nokkamies Franz Tost osaa kuitenkin katsoa uutta yhteistyösopimusta optimistisessa valossa.

– Heillä [Hondalla] tulee olemaan isoja muutoksia. Odotamme todella paljon yhteistyötä heidän kanssaan. Aloitimme jo viime vuonna muutaman palaverin myötä ja on sanottava, että kaikki on mennyt toistaiseksi oikein hyvin. Olen myös varma, että he kykenevät tekemään tehokkaan ja luotettavan moottorin meille, Tost hehkutti Racerin haastattelussa.

Tost näkee yhtenä sopimuksen parhaista puolista sen, että Toro Rosso on tulevalla kaudella Hondan ainoa moottorikumppani sarjassa. Tämän myötä tallin ei tarvitse tehdä ainuttakaan teknistä kompromissia muiden tallien ehdoilla.

– Mielestäni Toro Rosso voi vain hyötyä tästä sopimuksesta, sillä olemme ainoa talli tänä vuonna, jolle he toimittavat koneita. Se tarkoittaa sitä, että voimme keskittyä vain toisiimme. Näimme sen jo siinä, kun aloimme suunnittelemaan uutta autoamme. Meidän ei tarvinut kysyä muilta mistään, vaan saatoimme tehdä kaiken kuten halusimme, tallijehu iloitsi.