Upeita kehitysaskelia tänä vuonna esitelleellä Force Indian F1-lupauksella Esteban Oconilla riittää jatkossa varmasti useita houkuttelevia tarjouksia.

Mercedeksen junioriohjelmasta ponnistanut nuorukainen ajoi intialaistallin riveissä niin lupaavan kauden, että mediassa on nostettu esiin jo ylennyksen mahdollisuus lähitulevaisuudessa saksalaistallin riveihin.

21-vuotias ranskalaistähti haluaa kuitenkin keskittyä etenemään urallaan rauhassa askel kerrallaan.

– Tällä hetkellä olen keskittynyt työhöni Force Indian kanssa. Jos sekä he että Mercedes ovat tyytyväisiä minuun, mahdollisuuksia tulee varmasti vielä tulevaisuudessakin. Jos teet vahvasti töitä, niitä tulee aina. Pitää vain keskittyä työhön radalla ja insinöörien kanssa, Ocon arvioi Motorsportin haastattelussa.

Kuljettajien MM-taistossa kahdeksanneksi viime kaudella yltänyt Ocon ajoi tänä vuonna vasta ensimmäisen kokonaisen F1-vuotensa. Vaikka mainiot tulokset avaisivat ovia parrasvaloihin, luottaa ranskalainen vahvasti työnantajiensa suunnitelmiin.

– Luotan täysin managereihini Mercedeksellä. Tiedän sen, että he ovat aina tehneet hyvää työtä minun urakehitykseni eteen. He ovat aina tehneet hyviä valintoja, Ocon kehui.

Ocon teki F1-debyyttinsä vuonna 2016 Manor-tallin riveissä kauden toisella puolikkaalla. Vaihtelevista tuloksista huolimatta ranskalaislupaus antoi niin vahvoja näyttöjä, että Mercedes järjesti miehen Force Indian auton rattiin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi.