Formula 1 -uransa viime kauteen päättänyt Felipe Massa pohtii nyt, mihin ryhtyisi urallaan seuraavaksi. Brasilialaistähti on tuonut useasti esille mielenkiintonsa sähköformuloiden Formula E -sarjaa kohtaan.

36-vuotias brassikuski ei aio kuitenkaan kiirehtiä seuraavan siirtonsa kanssa. Konkarikuljettaja katselisi mielellään rauhassa, miten nopeassa kasvussa elävä Formula E kehittyy jatkossa.

– Yritän nyt ymmärtää, millainen tilanne sarjassa on. En tiedä vielä, milloin voisin ajaa siellä. Luulen, että kaikilla talleilla on jo kuskit ensi kaudeksi. Haluan ajaa maailmanmestaruudesta sitten kun tiedän, että voin haastaa kaikki kuskit ja tallit. Ensin yritän löytää oikean tallin ja auton, niin voisin aloittaa kauden hyvin, Massa pohdiskeli ESPN:n haastattelussa.

Massa on ehtinyt päästä jo testaamaan Jaguarin sähköformulaa viime vuoden alussa. Vaikka brasilialaistähti on ajatellut suunnittelevansa Formula E -uraansa hiljalleen, ei hän rajaa pois mahdollisia yksittäisiä esiintymisiä sähkökilpurin ratissa ensi kaudeksi.

– Jos minulla olisi mahdollisuus ajaa muutamia kisoja oikealla tavalla, niin ilman muuta voisin tehdä sen. En kuitenkaan tiedä vielä, tuleeko sellaista saumaa olemaan. En siirry sarjaan vielä heti, vaan katselen asiaa rauhassa. Tulen katsomaan muutamia kisoja ja ehkä teen heille muutamia tv-esiintymisiä, F1-veteraani arvioi.

Alun perin autourheilu-uransa vuonna 2002 aloittanut Massa ajoi kilpaa yli kymmenen vuotta. Hän ei yltänyt F1-urallaan mestaruuteen, mutta saavutti jopa 11 GP-voittoa ja 41 palkintokorokesijoitusta.