Red Bullin tähtikuski Daniel Ricciardo ei ole vielä tehnyt uutta jatkosopimusta brittitallin kanssa. Aussitähden tallitoveri Max Verstappen taas allekirjoitti oman kontrahtinsa jo aiemmin. Epätasaisesta tilanteesta huolimatta Ricciardo odottaa reilua kilpailua kuljettajien välillä.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on toivonut julkisesti, että australialaiskuski tekisi päätöksensä pian. Aiemmin tallipomo möläytti medialle, että tallin toiminta voitasiin rakentaa jatkossa Verstappenin ympärille.

Aussikuski ei ole kuitenkaan huhuista huolissaan. Hän kertoi luottavansa tallinsa mestaruussaumoihin ja keskustelleensa Hornerin kanssa asiasta.

– Uskon 100-prosenttisesti, että minulla on kaikki mahdollisuudet voittaa mestaruus täällä [Red Bullilla] tänä vuonna. Kuulin Christianin kommentista myöhemmin, enkä lukenut sitä lehdestä. Hän tuli juttelemaan minulle, ja kertoi lainauksen olleen irrotettu asiayhteydestä. Hän sanoi, että älä nyt ajattele meidän suosivan Verstappenia. Taistelemme kummankin teidän puolesta. En ole asiasta lainkaan huolissani, Ricciardo vakuutti Motorsportin haastattelussa.

Ricciardon sopimus Red Bullin kanssa umpeutuu ensi kauden jälkeen. Verstappen teki tallin kanssa kahden vuoden jatkodiilin.

Australialainen on kertonut aiemmin punnitsevansa vaihtoehtojaan ja kuuntelevan myös muiden huipputallien tarjouksia.