Vakuuttavaa jälkeä! Tämä tilasto kertoo täydellisesti millainen superlupaus Kalle Rovanperä on

© Kuva: Red Bull Content Pool

17-vuotiaaseen Kalle Rovanperään on ladattu hurjat odotukset. Toisen polven ralliautoilijasta odotetaan tulevaisuuden maailmanmestaria, sillä Rovanperä tuntuu pystyvän tekemään ralliautolla mitä haluaa.

Odotukset miestä kohtaan ovat kovat, mutta niin ovat olleet myös tulokset. Rovanperä julkaisi Twitter-tilillään kuvan, johon on listattu kaikki hänen tämän kauden kilpailunsa. Tulosjälki on vakuuttavaa.

Rovanperä on ollut jokaisessa ajamassaan kilpailussa mukana vähintäänkin luokkavoittotaistossa, minkä lisäksi palkintokaappiin on tullut täydennystä myös yleiskilpailuiden voittopokaaleilla.

Ensi vuonna Rovanperä ajaa Skodan tehdastallissa, kuten uutisoimme aiemmin.