Sauber julkaisi ensi kauden kuljettajansa – Ferrarin superlupaus F1-sarjaan, toinen jäi nuolemaan näppejään

© Kuva: Formula 2

Charles Leclerc ja Marcus Ericsson kisaavat ensi kaudella Sauberin autoilla. Sveitsiläistali ilmoitti asian hetki sitten.

F2-mestaruuden tänä vuonna ylivoimaisesti voittanut Leclerc on erittäin lupaava Ferrarin juniorikuljettaja. Hän saa debyyttikaudellaan rinnalleen Ericssonin, joka aloittaa tallin palveluksessa jo neljännen kautensa.

Ericsson kävi paikastaan tiukkaa taistoa toista Ferrari-juniori Antonio Giovinazzia vastaan. Alfa Romeo -sopimuksen myötä yhä vahvemman jalansijan Sauberin hallinnosta saanut Ferrari yritti istuttaa talliin kaksi kuljettajaansa, mutta lopulta omien taustajoukkojensa kautta Sauberin omistusportaaseen kuuluva Ericsson varmisti paikkansa.