Ruotsalaiskuskilta ihmeellisiä kommentteja kuluneesta kaudestaan

© Kuva: Getty Images

Sauberin ruotsalaiskuski Marcus Ericsson näkee, että hänen vauhtinsa oli hyvää kuluneella kaudella, jos sitä verrataan tallikaveriin Pascal Wehrleiniin.

Ericssonin analyysi kaudestaan on hieman outo, sillä toista kauttaan ajanut Wehrlein voitti ruotsalaisen käytännössä jokaisella mittarilla. Ericssonille kulunut kausi oli jo neljäs Formula 1 -sarjassa.

– Pascal on erittäin lahjakas kuljettaja ja minulle on ollut hyväksi, että hän on ollut tallikaverinani. Hän on ollut loistava mittari. Jos katsoo tämän kauden tilastoja, me olemme tasaisimmat tallikaverit lähtösuoralla, jos katsotaan aika-ajoja. Mielestäni se kertoo jo aika paljon, Ericsson sanoi Crash.netin mukaan.

Wehrlein vei aika-ajot kaksikon välillä nimiinsä lukemin 11-9. Wehrlein keräsi myös viisi pistettä Ericssonin nollaa vastaan.

Ericssonin mukaan pisteiden keräämistä ei voida kuitenkaan pitää kovin hyvänä mittarina, koska Sauberin auto oli niin huono.

– Ongelmana on se, kun ajaa häntäpään tallissa. On erittäin vaikeaa vakuuttaa ihmisiä ja osoittaa, mitä osaa. Hyvä viikonloppu tarkoittaa vain tallikaverin voittamista, Ericsson selitti.