© Kuva: Getty Images

Robert Kubica on ulkona Williamsin kuskikisasta – ykkösvaihtoehtona nyt nuori venäläislupaus

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Motorsportin mukaan F1-konkari Robert Kubica on tipahtanut ulos Williamsin kohutusta ykköskuljettajan kisasta. Legendaarinen brittitalli on näillä näkymin päätymässä 22-vuotiaaseen Sergei Sirotkiniin.

Williams on tietojen mukaan analysoineet viime viikolla Kubican ja Sirotkinin Abu Dhabin testituloksia. Vaikka Kubican uutisoitiin laajasti olleen tallin ykkössuosikki kokemuksensa ja yhteistyötaitojensa perusteella, ovat nuoren venäläislupauksen suoritustilastot osoittautuneet puolalaisveteraania paremmaksi.

Brittitalli on nostanut rekrytointiprosessin aikana useasti esiin sen, että valinta tehdään lopulta kuljettajien suorituskyvyn perusteella. Sirotkinin osakkeita nostivat epäilemättä myös hänen ikänsä ja kehityspotentiaalinsa.

Kubican F1-vuosista on jo aikaa, kun taas Sirotkin on toiminut tänä vuonna Renaultin reservikuljettana ja sitä ennen Sauberin kehityskuljettana. Viime vuosien ajan Sirotkin on kaahaillut kilpaa Formula 2-, Formula Renault 3.5- ja GP2-luokissa.

Viimeisimpien sisäpiiritietojen mukaan aiemmin kuskikilpailussa mukana ollut Paul di Resta on jäänyt Kubican lisäksi valinnasta rannalle. Entisen Red Bullin ja Toro Rosson lupauksen Daniil Kvjatin tiedetään olleen kilvassa mukana varavaihtoehtona.

Motorsportin lähteiden mukaan neuvottelut Sirotkinin kanssa ovat jo pitkällä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon