Mika Salo vastaa katsojakysymyksiin: Olisiko Schumacher paria mestaruutta köyhempi, jos Salon unelmasiirtoa ei olisi torpattu?

SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo vastaa katsojien mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin F1-maailmaan liittyen. Tällä kertaa muistellaan menneitä ja sukelletaan F1-kuljettajan mielen syövereihin hädän hetkellä.

Millainen F1-historia olisikaan, mikäli Salo olisi päässyt Ferrarille Michael Schumacherin aisapariksi jo kaudella 1996? Tai mitä jos siirto Williamsille olisi materialisoitunut? Muun muassa nämä on mietityttäneet katsojia, ja Salohan niihin vastaa.

Kysymys F1-kuljettajan ja ulosajon suhteesta saa Salosta irti analyyttisen puolen. F1-veteraani kertoo tarkasti, miten kuljettaja varautuu erilaisiin törmäyskulmiin, kun aikaa reagoida on vain sekunnin sadasosia.

Yhtä asiaa kuljettajat pelkäävät auton ratissa, ja se ei suinkaan ole oma ajovirhe.

Katso Salon vastaukset yllä olevalta videolta. Tilaa myös SporttiTV-kanavamme, jotta pysyt ajan tasalla seuraavistakin osista.

Seuraa myös Salon F1 Corner -osiotamme! Arkistoistamme löytyvät kattavat Salon uramuistelut sekä mielenkiintoiset ja henkeäsalpaavat paljastukset kulissien takaa!