Ferrarin F1-kuljettaja Kimi Räikkönen on tätä nykyä suhteellisen rauhallista elämää viettävä perheenisä, joka vain sattuu olemaan formulakuljettaja. Suomalaisen nuoruusvuosien maine istuu kuitenkin tiukassa.

Räikkönen eli tavallista nuorten miesten elämää F1-uransa alkutaipaleella, mikä nosti hänet useaan otteeseen lehtien otsikoihin kyseenalaisin ansioin. Räikkösestä muistetaan paikoin jopa epäreilullakin tavalla edelleen nuo hetket, vaikka aika on varmasti tehnyt tehtävänsä ja rauhoittanut miestä.

Suomalainen sai ajoittain rajuakin kritiikkiä elämästään F1-varikon ulkopuolella, mutta kauden 2009 maailmanmestarin Jenson Buttonin elämäkerta paljastaa, että myös britti hallitsi rennosti ottamisen jalon taidon.

Erityisesti nuoruusvuosinaan villiä elämää viettänyt Button paljastaa Autosportin erikoishaastattelussa pienen irroittelun olevan edelleen osa miehen elämää.

– Olen aina ollut kova juhlija. Kun ajoin kilpaa, yritin kerätä aina kokoon mahdollisimman monta kuljettajaa hauskaa viettämään. Ei meitä tarvittu kuin muutama, mutta me vain joimme ja jauhoimme paskaa. Mielestäni kisan jälkeen oli tärkeää saada ajatuksia nollattua. Mukana oli tietysti myös isäni John Button, joka ei halunnut jäädä mistään paitsi. Ei, vaikka hän olisi vain nuokkunut sammuneena nurkassa, Button muistelee lämmöllä pari vuotta sitten yllättäen menehtynyttä isäänsä.