Force Indian ranskalaislupaus Esteban Ocon paljasti kysyneensä Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin neuvoja kiperään tilanteeseen tallikaverinsa Sergio Perezin kanssa.

F1-nousukas halusi tietää, miten menestyksekkään saksalaistallin päämies hallitsi Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin kemioita viime vuonna.

– Ensimmäinen asia mitä tein oli soittaa Wolffille ja kysyä hänen neuvoaan. Kysyin, mitä hän teki aikoinaan Lewisin ja Nicon kanssa. He auttoivat minua mielellään. Minulla oli sen myötä Force Indian sekä Mercedeksen näkökulma asiaan. En voi kertoa tarkalleen mitä Wolff sanoi, mutta ne olivat hyviä neuvoja, Ocon valotti Motorsportin haastattelussa.

Tallitovereiden välit olivat hiertyneet pahasti toistuvien kolareiden jälkeen. Force India -kuskit ottivat yhteen Unkarissa, Azerbaijanissa ja Belgiassa. Viimeksi mainitun osakilpailun jälkeen Perez raivosi Oconin yrittäneen ”tappaa hänet”.

Force India iski selkkauksien jälkeen riitapukareille tallimääräykset olla haastamatta toisiaan. Ajan myötä Ocon ja Perez saivat korjattua välinsä.

– Emme ehkä lomaile yhdessä, mutta tulemme toimeen. On tärkeää, että kuljettajat ja kaikki muutkin tallissa kunnioittavat toisiaan. Meidän on kyettävä työskentelemään auton kehityksen parissa hyvässä hengessä ja yhteistyössä, ranskalaistähti painotti.