Vaikka Formula E onkin ollut jatkuvasti yhä kovemmassa nosteessa, ei sähkökilpureiden ujellus maistu kaikille. Kaksinkertaisen F1:n maailmanmestarin Sebastian Vettelin mielestä sarja ei ole kenenkään todellisen moottorirurheilun ystävän mieleen.

– Minulle Formula E ei ole moottoriurheilun tulevaisuus. Autot eivät ole kovin nopeita, ja monet sarjan kuskit ovat kertoneet minulle, ettei sarjassa kilpaileminen ole kovin jännittävää, Vettel ryöpytti sähköformuloita sveitsiläiselle Blick-lehdelle.

Sähköformuloiden sarjaan on liittynyt lähivuosina yhä useampia suuria kilpa-autoilun jättiläisnimiä. BMW, Mercedes ja Porsche ovat tulossa mukaan sarja ensi vuonna ja sitä seuraavana kautena. Vettel ei kuitenkaan usko sarjan voivan haastaa F1:n suosiota.

– Sähköinen liikkuvuus on nyt todella kovassa huudossa. Kukaan todellinen moottoriurheilun ystävä ei kuitenkaan rehellisesti sanottuna arvosta sarjaa juuri lainkaan, saksalaistähti väitti.

Formula E on nostanut profiiliaan vuonna 2017 merkittävästi. Tammikuussa maailmanlaajuinen moottoriurheilun mediajätti Motorsport Network osti sarjasta osaomistajuuden. Yhtiö omistaa autourheilussa korkealle arvostetut verkkolehdet Autosportin, Motorsportin sekä F1 Racingin.

Sarjaa näytetään myös useilla merkittävillä tv-kanavilla, kuten Viasatilla, Eurosportilla, FOX Sportsilla, Channel 5:llä ja Energyllä.