Haasin alkutaival formuloissa on ollut kaksijakoinen. Toisaalta amerikkalaistalli on yltänyt resursseihinsa ja kokemukseensa nähden hyviin suorituksiin, mutta sillä on ollut vaikeuksia kehittää tarpeeksi kilpailukykyistä autoa.

Jenkkitallin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen myönsi uudessa Motorsportin haastattelussa, että tallilla oli vaikeuksia rakentaa hänen ajotyylilleen sopivaa autoa.

– Olen huomannut, mitä kaipaan autolta. Tämän vuoden autosta sitä oli kuitenkin vaikea saada. Automme oli vaikea ajaa minun ajotyylini kannalta. Toivottavasti pystymme kehittämään autoa sopivampaan suuntaan, mutta siitä ei ole mitään takuita. Siksi varaudun jo valmiiksi siihen, että joudun vain kestämään ongelmaa, Magnussen myönsi.

Haasin historian toisen F1-kilpurin ongelmat näkyivät erityisesti sen ohjattavuudessa. Auto yliohjautui mutkissa valitettavan usein.

– Toivottavasti onnistumme säätämään autoa ensi vuoden aika-ajoissa hieman vakaammaksi ja vähemmän yliohjautuvaksi. En pidä yliohjautumisesta varsinkaan tullessani mutkiin. Tänä vuonna meillä oli hieman liikaa ongelmia sen suhteen.

Tanskalaistähti myönsi tallikaverinsa Romain Grosjeanin hallinneen äkkiväärän auton hieman paremmin.

– Romain pärjää paremmin auton löysemmän perän kanssa. Mielestäni autolla on todella vaikea ajaa mutkiin, mutta hän on vain ilmeisen hyvä tällaisen auton kanssa. Yliohjautuminen ei tunnu haittaavan häntä. Uskon, että hän jopa pitää sellaisesta autosta enemmän, Magnussen hämmästeli.