Force Indian operatiivisen johtajan Otmar Szafnauerin mukaan tallin on käytävä keskusteluita siitä, että voidaanko sen kuskien antaa kilpailla loppukauden aikana keskenään.

Force India eväsi kuskeiltaan tuon mahdollisuuden kesken kauden, kun Sergio Perez ja Esteban Ocon kolaroivat välissään usein. Talli on aiemmin vihjaillut, että he saavat uuden mahdollisuuden, kun valmistajien MM-sarjan neljässija on plakkarissa.

Force India varmisti tuon sijoituksen viime viikonloppuna Meksikon GP:ssä. Tallin meksikolaiskuski Sergio Perez vaati jo talliltaan julkisesti lupaa ajaa keskenään kilpaa.

– Meidän on keskusteltava asiasta sisäisesti. Meillä on parisen viikkoa aikaa päättää, Szafnauer kertoi F1i.comin mukaan.

Szafnauer myöntää, että lajin fanien kannalta kisaaminen olisi parempi vaihtoehto, mutta tallin on maksettava mahdollisten kolarien kulut.

– Se on faneille parempi, jos he saavat kilpailla, mutta auton osat eivät ole halpoja.

Myös kauden päätöksen jälkeen olevat testit Abu Dhabissa aiheuttavat päänvaivaa tässä asiassa.

– Jos he törmäävät toisiinsa ja joudumme ostamaan jotain viimeiseen kisaan. Sitten meillä on jälkitestit Abu Dhabissa. Nuo asiat pitää ottaa huomioon myös, Szafnauer selvensi.

F1-kausi päättyy 26.11. ajettavaan Abu Dhabin GP:hen.