Renaultin jatkuvat ongelmat voimanlähteensä kanssa huolettavat ranskalaismerkkiä. F1-projektin johtajan Cyril Abiteboulin mielestä varsinkin Toro Rosson tapauksessa kyse saattaa olla kuitenkin myös tallin toimenpiteistä.

Toro Rosson Brasilian GP -viikonloppu käynnistyi karmealla tavalla, kun sekä Brendon Hartley että Pierre Gasly jäivät savuavin autoin radan varteen vain kourallinen kierroksia taskussaan. Molemmille on luvassa melkoinen kasa lähtöruuturangaistuksia voimanlähteen osien vaihdon seurauksena.

Ranskalaismerkin ongelmat ovat tuottaneet tuskaa kauden aikana myös tehdastallilla ja Red Bullille. Viime kisoissa Toro Rosso on kuitenkin tuntunut olevan ongelmissa jatkuvasti.

– Emme ole lainkaan tyytyväisiä tilanteeseen, ja suhtaudumme siihen erittäin vakavasti. Toro Rosso on kärsinyt ongelmista viime kisoissa enemmän kuin muut tallit, ja se johtuu selvästi nykysääntöjen rajoituksista. Lisäksi olemme hieman huolissamme siitä, miten talli käyttää voimanlähdettämme. Tässä lajissa mikään ei ole sattumaa, eivät siis myöskään nämä ongelmat.