Peräti neljä kertaa putkeen valmistajien maailmanmestaruuden formuloissa vienyt Mercedes on ollut viime kausien hallitsija lajissa isossa kuvassa.

Esimerkiksi kausina 2013-14 mestaruuden vei myös tänä vuonna mestariksi kruunattava Lewis Hamilton, viime vuonna ykkönen oli Nico Rosberg.

Ylivoimaa kuvastaa lisäksi se, että kolmena edellisenä kautena Mercedes-kuskit kuittasivat kaksoisvoiton valmistajien MM-sarjassa. Rosberg antoikin varsin kovan kommentin hänen ja tallikaverinsa Hamilton dominoinnista.

– Olimme luultavasti menestynein tallikaveripari formuloiden historiassa radalla, saksalais-suomalainen kuski latasi Autosportin mukaan.

Vaikka kilpailu tallikaverien kesken olikin kovaa, näki Rosberg kuskien välien olevan kunnossa. Kuljettajat tsemppasivat toisiaan.

– Voitin, joten voin kuvitella, että se ei ollut niin myönteistä (hänelle) – olisin samaa mieltä, jos olisin hävinnyt viime vuonna. Se ei olisi ollut myönteistä minulle. Kannustimme toisiamme korkeimmalle tasolle, uransa viime syksynä päättänyt tähti valaisi.