McLarenin testikuljettajaksi ensi kaudeksi nousevaa Lando Norrisia on vertailtu Dailymailin mukaan F1-maailman suurimpaan tähteen Lewis Hamiltoniin. Nuori britti on tästä imarreltu, vaikka hän ei ehkä yllättäen maanmiestään esikuvakseen mainitsekaan.

Lupaava 17-vuotias on sanonut, että hän ei pidä Hamiltonia roolimallina, vaikka hän toki arvostaakin Hamiltonin erinomaisia ​​saavutuksia kuljettajana.

– En tiedä Lewisistä. Hän oli FIA:n palkintogaalassa viime vuoden lopulla, joten näin hänet siellä, mutta emme puhuneet. Puhuin Sebastian Vettelille, hän järjesti aikaa minulle ja vietin viisi tai 10 minuuttia (hänen kanssaan), Norris kertoi sivuston mukaan.

– Se oli sellainen, että hän teki aikaa (minulle), britti ilotsi.

Voisi kuvitella, että tapaamiset supertähtien kanssa on nuorille upeita asioita. Vaikka tapaaminen Hamilton kanssa sivu suun menikin, on Norris siis toki mielissään siitä, että hänet mielletään Hamiltonin manttelinperijäksi.

– On hienoa ajatella sitä joskus. Minä näen Lewisin erittäin hyvänä kuljettajana, ja hän on erityisen nopea aika-ajoissa. Tuen häntä, koska hän on brittiläinen, mutta hän ei ole minulle idoli.