Red Bullin Max Verstappen on ollut yksi formula ykkösten loppukauden parhaita kuskeja. Pari voittoakin napannut hollantilainen olisi tosissaan taistellut MM-pisteissä huippusijoista, jos alkukausi olisi mennyt paremmin.

Kisoissa hänet masensi lukuisat keskeytykset, hollantilaisen mukaan myös harjoituskausi viime kevättalvella meni pipariksi.

– On vähän vaikea sanoa, kuinka hyvä se on juuri nyt. Mutta luulen, että olemme oppineet tänä vuonna – meidän on toimittava paremmin kauden alussa, Verstappen sanoi enf1i.comin mukaan ensiksi viitaten autoonsa, ja jatkaen sitten:

– Tämän vuoden harjoituskaudella olimme todella kaukana ajamissamme kierrosmäärissä verrattuna Mercedesiin ja Ferrariin, hollantilainen huomautti.

Ensi kaudella Red Bull pystyy siis vastaamaan haasteeseen tekemällä asiat paremmin jo harjoituskaudella, lisäksi asioiden pitää kokonaisuudessaan mennä parempaan suuntaan.

– Toivottavasti ensi vuonna meillä on ainakin vastaava paketti, jotta voin vastata haasteeseen. Mutta meidän on odotettava ja katsottava, tällä kaudella vielä kahdessa F1-kisassa ajava Red Bull -tähti pyöritteli.