Rallin tuoreen maailmanmestari Sebastien Ogierin ympärillä on leijunut viime aikoina lukuisia kysymysmerkkejä tulevaisuuden suhteen. WRC.com muistuttaa, että erilaiset spekulaatiot ovat joko pitämässä häntä Fordilla, viemässä ranskalaista Citroenille, tai että hänen uransa jopa päättyisi.

Ogierin elämässä on tapahtunut suuria asioita viime aikoina. MM-tittelin sinetöimisen lisäksi hänen vaimonsa synnytti lapsen viime kesäkuussa, jonka myötä ranskalainen arvostaa perhe-elämää sivuston mukaan luonnollisesti yhä enemmän.

– Nautin ajasta kotona pojan ja vaimon kanssa. Totta kai näen elämän eri tavalla, Ogier painotti.

Eli, onko lopettaminen käynyt ranskalaisen mielessä?

– Harkitsen, kyllä. Tietenkin tällainen hetki (tittelin voittaminen) saa minut miettimään riskejä, joita otan, ranskalainen pyöritteli.

Toisaalta, kommenteista päätellen ajaminen maistuu edelleen. Ja miksei maistuisi – sinetöihän Ogier viime viikonloppuna uransa viidennen maailmanmestaruuden autolla, jossa potkua riittää.

– En voittanut tänä viikonloppuna, mutta oli iso ilo olla ratin takana. Meillä on nopein WRC-auto koskaan. Se on hauskaa.

– En tee päätöstä helposti. Ollakseni sinun kanssa rehellinen, tällä hetkellä en ole tehnyt päätöstä, Ogier päätti rallin MM-sarjan virallisten sivujen haastattelussa.