Red Bull -kuski Daniel Ricciardon ympärillä on riittänyt viime aikoina melkoisen paljon kuhinaa. Eniten hänen suhteen on puhuttanut se, missä aussi ajaa tulevaisuudessa.

Tällä kaudella yhteen voittoon yltänyt MM-nelonen on haluttua tavaraa, sillä Red Bull tahtoo pitää kiinni tähdestään keinolla millä hyvänsä. Toisaalta, haaveensa on myös Ricciardolla.

– Se on erittäin mukavaa heiltä, Ricciardo iloitsi Grandprixin mukaan Brasilian Globon haastattelussa viitaten siihen, että Red Bullin johtohahmot Helmut Marko ja Christian Horner tosiaan haluavat pitää australialaisesta kiinni.

– He haluavat pitää minut ja Maxin (Verstappen) tiimissä, mutta en ole kiireinen. Minulla on paljon kunnioitusta Red Bullia kohtaan, mutta minulla on vielä aikaa analysoida kaikkea.

Ricciardon unelma on siis, ei enempää eikä vähempää kuin maailmanmestaruus. Olisiko aussin unelma painaa mestaruuteen jonkun muun tiimin autolla – esimerkiksi suuria harppauksia ottaneella Ferrarilla?

– Jos sanon, että ei, tämä voisi näyttää siltä, ​​että en ole kiinnostunut, australialainen sanoi sulkematta Ferraria pois laskuista.

– Mutta sana ”unelma” on hieman raskas. Unelmani on voittaa maailmanmestaruus parhaalla autolla. En tiedä, mitä muuta sanoa, Red Bull -kuljettaja pyöritteli.