Tanskalainen formulatähti Kevin Magnussen on niittänyt ajoittain kyseenalaista mainetta vaarallisilla liikkeillään radalla ja värikkäillä kommenteillaan. 25-vuotiasta Haas -kuskin mukaan häntä ei kiinnosta saada kavereita muista kuljettajista, eikä häntä häiritse ”pahan pojan” maine lainkaan.

– Minua ei maineeni kiinnosta. En ole ehkä suosituin kuski muiden kuljettajien keskuudessa, mutta ei minun tarvitsekaan olla. He eivät ole ystäviäni, enkä halua nähdä vaivaa saadakseni heistä ystäviä. Minulla on muutenkin ollut vain yksi rangaistus ajotilanteesta tällä kaudella, joten ei minulla huonosti mene. Pahan pojan maineestani on tullut vitsi tallimme sisällä, Magnussen vähätteli asiaa Autosportille.

Nuoren formulatähden aggressiivinen ajotyyli on aiheuttanut usein närästystä F1-maailmassa. Tanskalainen sai Sergio Perezin suuttumaan pahoin ajettuaan vaarallisesti Perezin lähellä ohitustilanteessa Belgian GP:n harjoituksissa.

Unkarin GP:ssä Magnussen taas tönäisi Nico Hulkenbergin ulos radalta kesken kisan. Kisan jälkeen hän solvasi Hulkenbergiä alatyylisesti.

Magnussen on sanonut, että kokee olevansa immuuni muiden arvosteluille.

– Olen lopettanut sosiaalisen median käytön. En enää lue, mitä minusta kirjoitetaan ja puhutaan. Tietenkin kuulen niistä aina lopulta medialta, mutta en välitä niistä juuri lainkaan. En yritä olla tarkoituksella epäsuosittu. Haluan vain tuloksia ja joskus se vaatii hieman kyynärpäätaktiikkaa, Magnussen luonnehti luonnettaan.

F1-kausi päättyy ensi viikonloppuna Abu Dhabin GP-kilpailuihin.