© Kuva: Getty Images

Katso: F1-kauden viimeiset rengasvalinnat julki – Bottaksella ja Hamiltonilla eriävät valinnat

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

F1-sarjan rengastoimittaja Pirelli on julkaissut tallien ja kuljettajien rengasvalinnat kauden päättävään Abu Dhabin osakilpailuun. Kärkitallit hakevat taktista etua toisiinsa pienoisilla eroavaisuuksilla valinnoissaan.

Pirelli tuo kuljettajien käytettäväksi yhteensä 13 sarjaa ultrapehmeitä, superpehmeitä ja pehmeitä renkaita. Eniten on hamstrattu kaikista pehmeintä seosta. Kymmeneen sarjaa kyseistä kumia ottavat käyttöönsä kärkikuskeista Ferrari-kuljettajat Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen sekä Red Bullin Daniel Ricciardo. Superpehmeitä renkaita kolmikolla on käytettävissään kaksi ja pehmeää seosta yhden sarjan verran.

Mercedeksellä eroa on jopa tallin sisäisesti. Sekä Lewis Hamilton että Valtteri Bottas ottavat käyttöönsä yhdeksän sarjaa ultrapehmeitä, mutta britti luottaa kahteen soft-sarjaan, Bottaksen asettaessa oman valintansa kolmeen supersoftiin. Saman valinnan on tehnyt myös Max Verstappen.

Katso rengasvalinnat kokonaisuudessaan alta tai tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon