© Kuva: Getty Images

Katso: F1-kauden viimeiset rengasvalinnat julki – Bottaksella ja Hamiltonilla eriävät valinnat

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

F1-sarjan rengastoimittaja Pirelli on julkaissut tallien ja kuljettajien rengasvalinnat kauden päättävään Abu Dhabin osakilpailuun. Kärkitallit hakevat taktista etua toisiinsa pienoisilla eroavaisuuksilla valinnoissaan.

Pirelli tuo kuljettajien käytettäväksi yhteensä 13 sarjaa ultrapehmeitä, superpehmeitä ja pehmeitä renkaita. Eniten on hamstrattu kaikista pehmeintä seosta. Kymmeneen sarjaa kyseistä kumia ottavat käyttöönsä kärkikuskeista Ferrari-kuljettajat Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen sekä Red Bullin Daniel Ricciardo. Superpehmeitä renkaita kolmikolla on käytettävissään kaksi ja pehmeää seosta yhden sarjan verran.

Mercedeksellä eroa on jopa tallin sisäisesti. Sekä Lewis Hamilton että Valtteri Bottas ottavat käyttöönsä yhdeksän sarjaa ultrapehmeitä, mutta britti luottaa kahteen soft-sarjaan, Bottaksen asettaessa oman valintansa kolmeen supersoftiin. Saman valinnan on tehnyt myös Max Verstappen.

Katso rengasvalinnat kokonaisuudessaan alta tai tästä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!