Oman F1-aktiiviuransa viime kauteen päättänyt Jenson Button kertoo tuoressa elämäkerrassaan muun muassa ajatuksiaan F1-maailman nykymenosta. Mukaan on päässyt myös kilpakollega Kimi Räikkönen.

Miljardiluokan urheilulajina erilaisilal sponsori- ja PR-tapahtumilla on oma suuri roolinsa myös kuljettajien aikatauluissa. Suomalaiskuljettajan penseä suhtautuminen tällaisia kissanristiäisiä kohtaan on yleisesti tiedetty asia, eikä Räikkönen ole koskaan tätä juuri peitellyt.

Life to the Limit -nimisessä elämäkerrassaan Button kertoo myös oman mielipiteensä ajohommien lisäksi kuljettajia työllistäviin tapahtumiin. Kauden 2009 maailmanmestari jakaa Räikkösen näkemyksen, mutta häneltä löytyy myös ymmärrystä niitä kohtaan.

– Olen samaa mieltä niiden kanssa, joiden mielestä sponsori- ja fanitapaamiset eivät ole paras mahdollinen tapa valmistautua kilpailuun. Mutta se on osa työnkuvaamme. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ilman sponsoreita ja faneja emme voisi kilpailla. Näistä hommista on pakko oppia nauttimaan hammasta purren, tai sitten olet Kimi Räikkönen, Button kirjoittaa.