Hurjaan vireeseen viime kilpailuissa yltynyt Red Bull uskoo sillä olevan käytettävissään kalusto, jolla se pystyy nappaamaan voitot loppukauden kahdesta osakilpailusta.

Energiajuomatallin nykyvire on täysin erilaista alkukauteen verrattuna. Talli oli selvästi Mercedestä ja Ferraria jäljessä, eikä Daniel Ricciardolla ja Max Verstappenilla ollut normaaleissa olosuhteissa vauhdin puolesta mitään asiaa kärkitaistoon.

Kova kehitystyö RB13-auton kanssa on kuitenkin tuottanut tulosta. Ricciardon voitto lottoarvonnaksi muuttuneessa kesäkuisessa Azerbaidzhanin GP:ssä on saanut sykysllä rinnalleen kaksi Verstappenin puhtaasti ajamalla nappaamaa ykköstilaa.

Edellisessä kilpailussa Meksikossa hollantilainen johti kisaa lähdöstä maaliin, joskin kovimmat kilpakumppanit tipahtivat pois leikistä jo avausmutkassa.

Tallipomo Christian Hornerin mielestä Red Bull on tällä hetkellä parhaimmillaan jopa sarjan paras auto.

– Viimeisessä neljässä osakilpailussa automme on ollut sunnuntain kilpailussa nopein. Uskon meidän voivan voittaa kaksi viimeistä kilpailua, kunhan emme saa (moottori)rangaistuksia. Brasilia on toivottavasti hyvä rata meille, ja miksei Abu Dhabikin olisi sellainen, Horner pohtii motorsport.comille.