Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne on tuskastunut italialaistallin viime kilpailujen virheisiin. Hän kertoo italialaistallin joutuvan sisäiseen organisaatiouudistukseen, jotta vastaavanlaisia haparointeja ei enää nähtäisi.

Ferrari menetti sekä Singaporessa että Malesiassa hurjan määrän pisteitä tallin omien toimien seurauksena. Singaporessa paalumies Sebastian Vettel lanasi tallikaverinsa Kimi Räikkösen ja itsensä ulos jo ensimmäisellää kierroksella.

Malesiassa kaksikko joutui puolestaan kärsimään Ferrarin teknisistä ongelmista. Räikkönen ei päässyt edes kisaan, Vettelin joutuessa puolestaan lähtemään matkaan takarivistä.

Marchionne ei halua nähdä enää vastaavanlaisia kilpailuja.

– Ferrari olisi voinut voittaa Malesiassa ja Singaporessa, se on fakta. Fakta on myös se, että meillä on ollut ongelmia voimanlähdeyksikkömme kanssa, koska siitä vastaa nuori ja kokematon tiimi. Aiomme nyt puuttua tähän ja tehdä tarpeellisia muutoksia, Marchionne totesi Rovereto-lehdelle Autosportin mukaan.

– Tulemme tekemään organisaatiomuutoksia varmistaaksemme, etteivät nyt nähdyt tekniset ongelmat toistu. Virheiden näkeminen tekee kaikki tallissa vihaiseksi.