© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomo haukkui Kimi Räikköstä ”laiskiaiseksi” alkukaudesta – näin Vettel kommentoi nyt pomonsa sanomisia

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Sebastian Vettel yrittää lievittää Ferrarin ympärillä vellovia myrksyaaltoja. Saksalaiskuskin mukaan italialaismerkin pääjohtajan Sergio Marchionnen kommentteja on tulkittu mediassa väärin.

Ferrari aloitti kauden erinomaisesti, mutta merkin ja Vettelin mestaruusjuna on joutunut pahasti sivuraiteille viime kisoissa. Mercedes on kirinyt radalla edelle, minkä lisäksi virheet tallin toiminnassa ovat verottaneet tallin pistesaldoa katkerasti.

Marchionne on piiskannut jo pidemmän aikaa Ferraria mediassa vaatiessaan tuloksia. Tänä vuonna osansa sai Kimi Räikkönen, jonka suoritustasoa Marchionne kommentoi toteamalla suomalaisen olevan ”kuin laiskiainen”.

Viime kisojen tekniset ongelmat selvästi korpeavat Marchionnea. Hän on vaatinut tallia sisäisiin muutoksiin, jotta luotettavuusongelmat saataisiin ratkaistua.

Autosport kysyi haastattelussa Vetteliltä, kokeeko saksalainen johtajan asettavan tallille liian suuria paineita lausunnoillaan.

– Ei. Lisäksi minulla on tunne, että hänen sanomisiaan käännellään ja väännellään kuulostamaan paljon pahemmalta, kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Hän on suorapuheinen, ja minusta se on hyvä asia, Vettel toteaa.

– Tallin sisällä nämä kommentit eivät hetkauta ketään, mutta ulkopuolisille ne voivat kuulostaa rajuilta lausunnoilta. Se voi luoda pahaa mieltä, ymmärrän sen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus