F1-sarjan keskikastissa vahvaa jälkeä takova Nico Hülkenberg ei varmasti jäänyt muistelemaan kaiholla edellisviikonlopun kisapaikkaa, Teksasin Austinia. Renault-kuskilla ei taida olla radalta kuin huonoja muistoja.

Hülkenbergin sunnuntainen kilpailu päättyi vain kolmen ajetun kierroksen jälkeen tekniseen ongelmaan. Kyseessä oli kuitenkin edistystä edellisvuoteen, jolloin saksalaisen matkanteko päättyi jo yhden ajetun kierroksen jälkeen.

Vaikeaa oli edeltävinäkin vuosina. Vuoden 2015 kisassa Hülkenberg olisi voinut päätyä jopa palkintopallille, mutta mies kolaroi itsensä ulos kierroksella 35. Edellisvuonna matkanteko oli kestänyt vain 16 kierroksen verran, ennen kuin tekniikkamurheet päättivät matkanteon.

Neljän vuoden saldoksi 55 kierrosta ei ole kovin vahva esitys. Hülkenbergia lohduttaneekin hieman aiempien vuosien menestys. Vuonna 2012 hän oli radalla kahdeksas ja vuotta myöhemmin peräti kuudes.