Sosiaalinen media on huhuista eläville loistava keksintö. Pienistäkin asioista ja viittauksista voidaan vetää suuria johtopäätöksiä, vaikka niissä ei välttämättä olisi totuuden hiventäkään.

Nyt tällaiseksi on noussut McLaren-kuljettaja Fernando Alonson Twitter-tili. Espanjalaisen vaikea suhde talliin ja ennen kaikkea sen moottoritoimittajaan Hondaan on hyvin kaikkien tiedossa. Alonso ei ole edelleenkään sopinut jatkosta tallin kanssa tämän kauden jälkeen, mutta uhkavaatimuksen hän on tiettävästi esittänyt: ensi vuonna tallissa nähdään joko hänet tai Honda, ei molempia.

Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet Alonson Twitter-tilillä tapahtuneen viime päivinä mielenkiintoisen muutoksen. Alonso on poistanut tilinsä kuvauksesta aiemmin siinä lukeneen ilmoituksen hänen työnantajastaan McLarenista. Tätä nykyä tekstinä lukee vain yksiselitteisesti ”Formula 1 -kuljettaja”.

Lisää vettä myllyyn saa, kun katsoo Alonson muita postauksia. Hän julkaisi eilen kuvapalvelu Instagramissa kuvan toukokuisesta Indy500-kilpailusta, johon mies osallistui. Alonsoa on viety villeimmissä huhuissa kisaamaan ensi vuonna Amerikkaan IndyCar-sarjaan.