Pahinkaan Fernando Alonson vihamies voi tuskin olla eri mieltä siitä, etteikö espanjalainen ole pirunmoinen starttaaja. Alonso tuntuu tänä päivänä nostavan lähes joka kisastartissa romukasansa nimeltä McLaren pari pykälää korkeammalle, kuin se oikeasti kuuluisi. Nämä temput eivät ole ainutkertaisia Alonson uralla.

Alonso on ollut sulavaliikkeinen starttaaja jo yli kymmenen vuotta sitten. F1-sarja muistuttaa tästä jakamalla Youtubessa videon, jossa Renaultilla tietään formulamaailman huipulle raivaava espanjalainen antaa näytteitä kyvyistään.

Epäonnistuttuaan aika-ajoissa joutui Alonso starttaamaan kauden 2004 Malesian osakilpailuun vasta lähtöruudusta 19. Tämä ei kuitenkaan miestä juurikaan haitannut, sillä avauskierroksen jälkeen mies löysi itsensä sijalta 10. Aikana, jolloin DRS oli vielä insinöörien märkä päiväuni ja uljaat, aerodynaamisesti huippuunsa viritetyt V10-moottoreilla varustetut autot erittäin vaikeita ohitettavia, voidaan Alonson suoritusta pitää hatunnoston arvoisena.

Paljon on muuttunut 13 vuodessa. Autoja ajetaan huomattavasti aggressiivisemmin, ja äänetkin taitavat miellyttää valtaosaa katsojista nykyisiä V7-turbohybridejä enemmän.

Katso video yltä tai tästä.