Uransa neljättä maailmanmestaruutta metsästävä Lewis Hamilton ei ole asettanut itselleen tavoitetta Michael Schumacherin tilastoihin pääsemiseksi.

Hamilton on kommentoinut uransa jatkohaaveita aiemminkin mystisesti. Jetset-elämästä formulavarikkojen ulkopuolella nauttiva britti on myöntänyt miettineensä välillä jopa uransa lopettamista, sillä hän kokee omaavansa elämää myös autourheilumaailman ulkopuolella.

Hamilton ajaa tällä hetkellä sarjan parhaimpiin kuuluvassa tallissa, mikä paitsi takaa hänelle mukavat vuosiansiot, myös tyydyttää menestysnälän.

– Mietin tällä hetkellä elämääni vain askel kerrallaan. Mestaruuksien voittaminen ei ole mikään läpihuutojuttu, ja neljännenkin tittelin nappaaminen vaatii paljon työtä. Kuka tietää, pääseekö joku meistä joskus tasoihin Schumacherin kanssa? Minulla itselläni ei ole mitään henkilökohtaista intohimoa seitsemän tittelin saavuttamisen suhteen, Hamilton toteaa motorsport.comille.

Nykykuljettajista Hamiltonilla on toiseksi eniten mestaruuksia. Ferrarin Sebastian Vettel juhli neljää perättäistä maailmanmestaruutta 2010-2013.