© Kuva: Getty Images

Red Bullille tulospaineita – nyt Ricciardokin uhkailee nostavansa kytkintä tallista

Red Bullin Daniel Ricciardo vaatii talliaan nostamaan tasoaan, mikäli se mielii käyttää aussikuljettajien palveluksia myös kauden 2018 jälkeen. Red Bull on nyt saanut lähtöukaasit molemmilta kuljettajiltaan.

Max Verstappen on ilmaissut turhautumisensa Red Bullin nykyiselle tulosvireelle jo aiemmin kauden aikana. Siinä missä hollantilainen on kärsinyt hurjan määrän teknisiä ongelmia, on Ricciardo ajanut kilpailuissa vahvasti. Kruununa on voitto hullusta Azerbaidzhanin osakilpailusta.

Red Bullin vauhti on kuitenkin riittämätöntä Mercedekseen ja Ferrariin verrattuna. Tämä harmittaa voitontahtoista Ricciardoakin.

– Haluan voittaa maailmanmestaruuden. Luulin, että Red Bull olisi voinut tarjota siihen mahdollisuuden tänä vuonna, mutta jouduin pettymään. Sen täytyy olla mahdollista ensi vuonna, tai sitten minun on mietittävä muita vaihtoehtoja, Ricciardo toteaa Autosportille.

Australialainen on ajanut tallissa vuodesta 2014. Hän on napsinut urallaan viisi osakilpailuvoittoa. Asiantuntijoiden keskuudessa suurta arvostusta nauttivaa Ricciardoa on viety joissain huhuissa Ferrarille, jossa toisessa autossa olisi tosin vanha tallikaveri Sebastian Vettel.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!