© Kuva: Getty Images

Red Bull -kuljettajalta tylyä tekstiä McLarenin tilanteesta

McLaren ei ole yltänyt toivottuihin tuloksiin yhteistyössään moottorivalmistaja Hondan kanssa. Yhteistyön kolmas vuosi on ollut tuttua jatkumoa kahdelle edelliselle vuodelle – Honda ei kykene valmistamaan McLarenille moottoria, jolla talli pystyisi haastamaan muut kärkitallit.

Red Bullin Daniel Ricciardo ei kiertele, kun häneltä kysytään McLarenin tilanteesta.

– Honda ei ole valitettavasti kyennyt tekemään McLarenin autosta nopeaa valmistamallaan moottorilla. Jos he käyttäisivät Renaultin, tai jonkun muun moottoria, uskon heidän olevan nopeampia, sillä auto vaikuttaa muuten hyvältä, Ricciardo kertoi espanjalaismedia Marcalle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
InstagramissaFacebookissa, Twitterissä
ja lisää Snapchatissa suomif1