F1-kauden viimeisin kisa Singaporessa oli täynnä monia erilaisia juonenkäänteitä.

Esimerkiksi aika-ajoissa Mercedes-kuskit Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas epäonnistuivat ajettuaan viidenteen ja kuudenteen ruutuun.

Kisaan Ferrarin Sebastian Vettel lähti paalulta ja Kimi Räikkönen neljännestä ruudusta. Kilpailussa voimasuhteet kuitenkin tiimien välillä muuttuivat, sillä Hamilton vei voiton ja Bottas kolmossijan. Ferrarit keskeyttivät jo ensimmäisellä kierroksella.

Mersu-pomo Toto Wolff ei halua leijua, vaikka hänen talli on jo yli 100 pisteen karkumatkalla valmistajien MM-taistossa.

Itävaltalainen painottaa sitä, että tuloksesta ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä. Ferrari-kuskit puppeloivat itse itsensä pihalle kolareillaan.

– Singaporen tulos ei muuta mitään siitä, miten me asennoidumme kuuden viimeisen kisan ensimmäiseen viikonloppuun Malesiaan, Wolff painotti Read Motorsportille.

– Singaporen kisan tulos tuli yllätyksenä meille kaikille – tällaisessa tuloksessa on vaarana arvioida väärin oma suorituskyky.

Wolff alleviivasi haastattelussa siis sitä, että Singapore muistutti urheilun yllätyksellisyydestä. Mercedes-autoja ei ole suojattu muureilla, joten Ferrarin kokema epäonni voi sattua kenelle hyvänsä.

– Tiedämme, että ne voivat tapahtua yhtä hyvin meille kuin muillekin.