McLaren-pomo Eric Boullier ei ensi kauden tavoitteista tingi. Autokunta siirtyy käyttämään Renaultin valmistamia moottoreita, ja sen vuoksi tallilla on vuodelle 2018 kovia odotuksia.

– Vuoden 2018 tavoitteena on taistella kolmannesta sijasta valmistajien MM-taistossa, ranskalainen oli valottanut f1i.comin englanninkielisen sivuston mukaan espanjalaiselle Marcalle.

– Toivon, että voimme voittaa niin monen vuoden jälkeen. En aio luoda vääriä odotuksia tai sellaista toivoa faneillemme, jota emme voi täyttää. Mutta uskon, että voimme ainakin voittaa kilpailun (ensi vuonna).

Menestymään tottunut talli on viimeiset vuodet ollut varjojen mailla. Tällä kaudella tiimi on kerännyt surkeat 17 pistettä, viime vuonna pisteitä puolestaan kertyi 76 kappaletta brittien päätyessä valmistajien taulukossa kuudenneksi. Kaudella 2015 sijoitus oli yhdeksäs 27 pisteellä.

– Olemme aina olleet kolmen parhaan joukossa, mutta olemme olleet kaukana siitä viimeisen kolmen vuoden aikana, tallipäällikkö painotti.

Edellisen kerran McLaren on yltänyt valmistajien MM-taistossa kolmen parhaan joukkoon vuonna 2012, jolloin päätössijoitus oli juurikin kolmas.