Sergio Perez jatkaa myös ensi kaudella Force India -tallissa, tiimi viestittää Twitter-tilillään. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen myös painamalla tätä.

Aston Martin Aramco F1 Team

@AstonMartinF1
BREAKING: Sahara Force India is delighted to confirm that @SChecoPerez will continue racing with the team in 2018. Vamos por más! #SFIFamily

Myös autosport.com uutisoi meksikolaisen jatkosta. Tällä kaudella vähintäänkin hyvin ajanut Perez on luonnollisesti iloinen jatkostaan.

– Pysyminen Sahara Force Indiassa oli aina minulle prioriteetti. Se on tiimi, joka on saanut minun näyttämään lahjakkuuteni kuljettajana. Olen erittäin tyytyväinen tähän, Singaporen kisaan 12:nnesta ruudusta starttaava kuski iloitsee.

Mennyt kausi on ollut tiimille ja kauden valopilkku Perezille valoisa. Force India on valmistajien MM-pisteissä neljäntenä, Perez ja tallikaveri Esteban Ocon miehittävät kuskien pistetilanteessa seitsemättä ja kahdeksatta sijaa ennen Singaporen kisaa.

– Olen ylpeä kaikesta, mitä olemme jo saavuttaneet yhdessä. Mielestäni jotain enemmän on vielä tulossa, kuluvalla kaudella ainoastaan kolmesti pisteittä jäänyt Perez muotoili.

– Tiimi on tehnyt hämmästyttävän työn tänä vuonna kehittääkseen autoa ja vahvistaakseen asemaamme F1:n neljänneksi parhaana tiiminä.

Perezin mukaan päätös jatkamisesta oli lopulta helppo.

– Loppujen lopuksi oli helppo päätös jatkaa matkaa yhdessä.