Williamsin Felipe Massa ei ole halukas lopettamaan vielä kilpa-autoilijan uraansa. Brassikuski on jo miettinyt varasuunnitelman, mikäli pitkä F1-ura tulee tämän vuoden jälkeen päätökseensä.

Massan hyvästeli F1-varikot jo viime kauden päätteeksi, mutta Valtteri Bottaksen yllätyssiirto Mercedekselle sai Williamsin houkuttelemaan kokeneen Massan takaisin kilparadoille täksi kaudeksi. Brassi on ajanut tänä vuonna 27 MM-pistettä, mutta 36-vuotiaan kuljettajan F1-ura saattaa hyvinkin tulla päätepisteeseensä vuoden päätteeksi.

Tämä on saanut Massan miettimään jo muita vaihtoehtoja. Monzan varikolle hän puhui kauniisti jatkuvasti suosiotaan kasvattavasta Formula E -sarjasta.

– Testasin Jaguarin sähköformulaa viime vuoden lopulla. Kaikki puhuivat sarjasta, ja halusin nähdä, mistä siinä on todella kyse. Näen sarjassa todella paljon potentiaalia ja sen tulevaisuuden kirkkaana.

Testi sai Massan syttymään ajatukselle sarjavaihdosta.

– Ajaminen on toki erilaista formula 1 -autoihin verrattuna, joten oppimista on paljon. Se kiinnostaa, mutta haluan tehdä päätökseni vasta sitten, kun F1-urani päättyy.