Formula ykkösten MM-sarjassa kahdeksatta paikkaa miehittävä Esteban Ocon on väläytellyt oivia ajotaitojaan kuluvan kauden aikana. Force India -kuski on ollut hyvällä tavalla idioottivarma, sillä ranskalainen on jäänyt ainoastaan kerran pisteittä.

Kun mies pisteille on ajanut, sijoitukset ovat olleet kaikkea mahdollista väliltä 5-10. Monacossa hän jäi 12:nneksi.

Vaikka kausi on sujunut ehdottomasti plus-merkkisesti, antaa yksi unelma odottaa edelleen toteutumistaan. Nimittäin palkintokorokesija.

– Voisin sanoa, että on sekavat fiilikset, Ocon tuumasi planetf1.comille Monzan kisan jälkeen.

Ocon oli Italiassa kelpoiskussa. Hän lähti kisaan kolmosruudusta – tosin Red Bull -kuskien lähtörangaistusten avittamana – ja oli maalissa kuudes. Mies siis pystyy roikkumaan aivan timanttisimman kärjen tuntumassa.

Sen hän tietää myös itse.

– Olen edelleen nälkäinen, mutta mielestäni maksimoimme tuloksen. Todellakin Ferrari oli nopeampi kuin me, minulla oli hyvä taistelu heidän kanssaan.

– Luulin, että voisin pitää (Kimi) Räikkösen takana, mutta en onnistunut siinä, ja Red Bull oli nopeampi, ranskalainen kehui vastustajiaan.

Force Indiaa käskyttävä kuski näyttäisi uskovan podium-sijan karkaamisesta huolimatta siihen, että palkintokorokepaikka on realistinen.

– Näyttää siltä, ​​että meillä on nopea auto jatkuvasti. Halusin palkintokorokepaikan, jota en saanut.